Client's Charter

Untuk memupuk generasi yang berpengetahuan, mulia, dan berkhidmat. Berdasarkan piagam ini, Jabatan Hal Ehwal Pelajar (Pusat Penginapan Pelajar) berusaha ke arah:

• Mewujudkan masyarakat kampus yang berpengetahuan dan berpanduan.
  • Memupuk semangat organisasi dan kesukarelawan.
  • Menguruskan pelbagai kemudahan selesa dan lengkap serta perkhidmatan, berdasarkan piawaian tertentu selaras dengan amalan perkhidmatan yang cekap.
  • Mengawasi kebajikan dan keharmonian pelajar.
  • Membangunkan pelajar yang mulia.
  • Bekerja dengan cekap, cepat dan bijak.
  • Menyediakan, berdedikasi komited, terlatih, berdisiplin, bertanggungjawab dan produktif kakitangan yang mencukupi.
  • Memastikan bahawa Jabatan Hal Ehwal Pelajar (Pusat Penginapan Pelajar) adalah sensitif dan responsif terhadap keperluan pelanggan, pelajar, universiti, masyarakat dan negara.
  • Meningkatkan martabat dan status profesion pentadbiran di Jabatan Hal Ehwal Pelajar (Pusat Penginapan Pelajar).

Student Residential Hall

Yayasan AlBukhary Student Residential Hall,